24 Ocak 2009 Cumartesi

Bayan Basketbolda yeni yapılanma

Dün internet sitelerine, bayan basketbol takımımızın antrenörü Zafer Kalaycıoğlu'nun bir ihtarnamesi düştü. Haberlere göre oyuncularımıza ve kendisine 2 aydır alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Kalaycıoğlu Kulübe ihtarname çekmişti.

Söylentilere göre Galatasaray Yöneticisi Ahmet Dedehayır'la görüşen Kalaycıoğlu, Fenerbahçemizle sözleşmesini feshettirmek için böyle bir yola girişmişti. Fenerbahçe'den önce Galatasaray bayan basketbol takımının antrenörlüğünü yapan ve her iki takıma da birçok şampiyonluklar yaşatan Kalaycıoğlu'nun bu tavrı kulüpten beklediğim cevabı aldı.

Bugün resmi sitemizde yayımlanan bir habere göre; kulübümüz Kalaycıoğlu'nun sözleşmesini feshetmedi ama yeni bir antrenörle anlaştı.

Pasifize edilen Kalaycıoğlu söylentilerdeki planına ulaşamadı.
Basketbolda yeni yapılanma
24 Ocak 2009 Cumartesi

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımımızda yeni bir yapılanmaya gidilmiştir. Buna göre bayan basketbol takımımızın antrenörlük görevine Sayın Haydar Kemal Ateş getirildi. Eski antrenör Zafer Kalaycıoğlu da halen kulübümüzün bayan basketbol antrenörü kadrosunda bulunmaya devam edecektir. Son 10 yılda zaferlere imza atan bayan basketbol takımımızın daha büyük hedeflere koşması ve başarılarının sürekliliği için bu şekilde bir yeni düzenlemenin gerekliliği ortaya çıkmıştır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=14478

1 yorum:

  1. Söylentilerin doğruluğu ortaya çıktı. Dilerim yönetim kendisine güzel bir ders verir!

    http://www.ntvspor.net/pages/32219.asp

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin