24 Aralık 2010 Cuma

Tribünden Fotoğraflar (FB 93-61 Cholet)


Fenerbahçe Ülker THY Avrupa Ligi C Grubu'nun kapanış maçında deplasmanda yenildiği Fransa şampiyonu Cholet Basket'i farklı mağlup etti. Maça kötü başlayan takımımız ilk 5 dakikada 10 sayı geriye düşse de periyodun bitimiyle rakibini yakaladı ve lehimize açılan fark son periyodu Kinsey'in başrol oynadığı bir şova çevirdi.

Mirsad'ın takım gerideyken verdiği katkı, Preldzic'in sezonun en başarılı oyunlarından birini ortaya koyup maçı 11 asistle tamamlaması ve Kinsey'in kanatlanması gecenin akılda kalan güzel notlarıydı.

Favori olduğumuz maçı kazanarak, Siena'yı evinde mağlup eden Barcelona'nın bizi geçmesine fırsat vermedik. Geçen sezon talihsiz bir şekilde dışında kaldığımız Son 16'ya grubu ikinci bitirerek katılmak güzel. Ancak Vidmar'ın sakatlığı sonrası kafalarda oluşan soru işaretleri henüz ortadan kalkmış değil. Bu endişeler Sean May'in takımdan ziyade Avrupa basketboluna uyumuyla alakalı. Engin Atsür'ün takıma katılma süreci de endişe verici olan diğer husus. Zira Ukic'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu Siena deplasmanında alınan farklı mağlubiyet fazlasıyla göstermişti.


Grup maçlarındaki taraftar ortalamasını geçen seneye göre 10'a katladık. Geçen sezon iç sahada 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen takımımız bu sezon evinde sadece 1 yenilgi aldı. Bu farkı tamamen taraftar sayısına indirgemek yanlış olsa da, Fenerbahçe'ye yakışanın dolu tribünler olduğunu hatırlamak ve tüm Avrupa'ya da hatırlatmak bence grup maçlarının en büyük getirisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin