8 Şubat 2009 Pazar

Akbabalar Üşüştü !



Ne zaman ki Fenerbahçe'de işler kötüye gider, işte o zaman tribünlerde akbabalar ürer. Onlar için aslında "Hep destek, tam destek" sloganının ne kadar büyük bir yalan olduğu 'onlara ihtiyaç duyulduğu o anlarda' ortaya çıkar.

Ligin ilk yarısında Kayserispor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından ortaya çıkan, ancak takım toparlanınca emellerine ulaşamadan kimliklerini rafa kaldıran bu tribün grubu, nam-ı diğer; "Akbaba Fenerbahçeliler" şimdi yine karşımızdalar.
Onlar için avlarının nasıl olup da o hale geldiğinin bir önemi yoktur. Atılan iki golün de ofsayt olmasının, "istifa Yıldırım" diye bağırdıkları insanın tuttukları takıma çağ atlatan başkan olmasının onların gözünde zerre kadar önemi yoktur. Onlar avlarına kilitlenmiştir artık !
Ancak bu akbabaların bir farkları var; bildiğimiz akbabalar kendi karınlarını doyururlar. Peki bu akbabalar kimin karnını doyururlar?

1 yorum:

  1. Secimler yaklasiyor, birileri surekli yonetimden sikayet ediyor ama ortaya cikip projelerini anlatan bir tane adam yok. "Aziz Yildirim'in yaptiklarini yapmayacagiz" diye bir proje olmayacagina gore birilarinin ortaya somut birseyler koymasi gerekiyor ki saglikli bir secim gecirelim. Degil proje aciklamak Sadan Kalkavan disinda aday olan dahi yok.

    Aziz Yildirim'in baskan oldugu zamani hatirliyorum da, kendisi kanal kanal dolasip stattan ekonomik buyumeden bahsederdi. Simdi bir tane delikanli cikip konusmazsa Aziz Yildirim'in hatalari da olsa baskasini neden seceyim? En azindan ne yapip, ne yapmadigini, ne yapabilecegini biliyorum.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin