29 Haziran 2010 Salı

Merakla beklenen sezon... 2010-2011...

Hayırlı olsun diyerek başlayalım.

Kaçan şampiyonluğun ardından Daum'la yolların trajikomik bir şekilde ayrılması, Aykut Kocaman'ın gelecekte oturmasını beklediğimiz koltuğa beklentilerden bir süre erken oturmasını beraberinde getirdi. Dilerim Sayın Başkan'ın basın toplantısında söylediği gibi, Kocaman'ın teknik direktörlüğü ile Fenerbahçemizde yeni bir çığır açılır. Temennimiz Başkan'ın dile getirdiği bu güzel dileklerin gerçekleşmesi yönünde.

Takımı ve oyun anlayışımızı silbaştan yapmanın takımdan götüreceklerinin farkında olduğunu düşündüğüm Kocaman'ın, Daum'un kazandırdıklarının üstüne koyarak yola devam etmesi hem kendisine, hem de Fenerbahçe'ye kazandıracaktır.

Aykut Kocaman'la anlaşılmasının ardından, Aykut hocanın yardımcılıklarını eski sağ bekimiz Arap İsmail yani İsmail Kartal ile Aykut Kocaman'ın İstanbulspor'da oynadığı dönemde İstanbulspor'un kalecisi olan Fahrudin Ömeroviç'in yapacakları da açıklandı.

Geçtiğimiz sene Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'un başında elde ettiği başarının da etkisiyle alınan bu önemli yerli teknik kadro kararının olumlu veya olumsuz sonuçları; başkanlığı döneminde, Rıdvan ve Oğuz'la yaşanan kötü dönemlerin ardından, şimdi de efsane üçlüden Aykut'a da şans vermiş olan Başkan Aziz Yıldırım'ın başkanlığının Fenerbahçe taraftarları tarafından değerlendirilmesinde önemli bir rol oynayacaktır.

Fenerbahçemizin geleceği kendisine emanet edilen Aykut hocaya başarılar diliyorum.

Ve elbette bol şans...

Rıdvan, Oğuz, Aykut ve Arap İsmail aynı karede...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin