21 Aralık 2010 Salı

ANTU tek suçluyu buldu !

7 yorum:

  1. "An-tuuuuu" (Tükürük efekti)
    ****
    Oynattığı futbolu -Aykut Kocaman'ı çok çok sevmeme rağmen- ben de beğenmiyorum.
    Aykut Kocaman mevzusu değil anlatmak istediğim.Dere geçilirken zırt pırt at değiştirmek isteyen zihniyetin görseli bu !

    Kendileri de iyi bilsin ki burası Fenerbahçe;
    Sıradan bir Anadolu amatör takımı değil ve sezon ortasında takım yarı yolda bırakılmaz,takıma sahip çıkılır ; taraftarlığın gereği budur.Böyle görsellerle sadece tiksindirici duruyorlar.

    Kendilerine yakışanı yapıp tükürük efekti yapmışlar !

    YanıtlaSil
  2. Amatör şubelerin üzerinde 0 stres ve başlarında dünyanın en iyi antrenörleri, kadrolarında dünyanın en pahalı oyuncuları; futbolda ise vasat oyuncular, aşırı baskı ve stres, takımın başında evladımız dediğimiz, sabredip başarıyı bekleyeceğiz dediğimiz büyümeye çalışan bir hoca; Aykut Kocaman. Lütfen artık amatör branşlarımızla futbol takımımızı karşılaştırarak yıpratma oyunundan vazgeçin!

    YanıtlaSil
  3. aykut u seviyoruzda ,ortada büyük bir başarısızlık var görmek istemeyen gözünü kapatsın , aykut kocaman geçen sene daum un istediği oyuncuları almadı aldırmadı daum kovulunca o iki mevkiye transfer yaptı hemen , o zaman geçen sene aykut hoca daum a destek olsaydı belki fb şampiyon olurdu , şimdi biz niye aykut a destek olalım ,istediği tüm transferler yapıldı ,takımıda tanıyor geçen seneden, daum a sırtını dönüyordu sen semih i onu bunu oynatmıyor fb yi mahvediyorsun diye , hadi geldi ne oldu semih ne oldu devrim ? üstelik tk tüm hedeflerden daha ilk yarı sonunda kopmuş ... NE EKERSEN ONU BİÇERSİN ...geçen yıl kaçan şampiyonlukta nedense kimse sportif direktörü suçlamadı ? oysa solknat ve santrafor u gerek yok diyerek aldırmayan sportif direktörümüzdü.

    YanıtlaSil
  4. Gecen sene kacan sampiyonlugun sorumlusu oldugunu bildikleri halde Aykut hocanin Daum'un yerine takimin basina gelmesini isteyenlerin bugun takindiklari bu tavir "dusenin dostu olmaz" deyiminin en guzel ornegidir....

    YanıtlaSil
  5. düşen burada Fenerbahçe yalnız ?

    YanıtlaSil
  6. 28 senedir düşmemiş Fenerbahçe, şimdi mi düşüyor...

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin