17 Nisan 2009 Cuma

Google'dan al haberi...


24 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Endülüs'te oynanacak bir hazırlık maçı turnuvasının haberine az önce google'da rastladım. Birbirinden değerli takımların katıldığı turnuvanın bizim için önemi ise Fenerbahçemiz'in de bu turnuvaya katılıyor olması; bu başlığın nedeni ise turnuvanın resmi sitesine göre 10 gün önce turnuva davetini kabul eden kulübümüzden bu sürede herhangi bir açıklama yapılmamış olması. Son olarak birkaç saat önce kuralar çekilmiş ve maç programı belli olmuş.

Fenerbahçemizin yanında Real Madrid, Juventus, Sevilla, Lyon, Porto gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de yer aldığı turnuvada takımlar 3'erli gruplar halinde 4 grupta mücadele verecekler. Fenerbahçemiz kura neticesinde D grubunda Lyon ve Porto ile yarı finale çıkma mücadelesi verecek. Takvimlerine şimdiden işlemek isteyenler için Fenerbahçemiz'in maç takvimi şöyle;

25 Temmuz (Cumartesi): Lyon - Fenebahçe
29 Temmuz (Çarşamba): Fenerbahçe - Porto

Resmi sitemize bir eleştiri yaptık ama organizasyon websitesinin alakası da kulübümüzün gösterdiğiyle doğru orantılı sanırım. Zira turnuvanın sayfasında resmi sitemiz fenerbahce.com olarak belirtilmiş; Fenerbahçe'nin logosuyla da Malaga'nın logosu karıştırılmış. Adeta ilgisizliğe ilgisizlikle cevap vermişler.

Daha fazla detay için;
http://www.peacecup.com/eng/

1 yorum:

  1. Resmi sitede de "Fenerbahçemiz Barış Kupası'na Katılıyor" başlığıyla haber yapıldı. Bu arada belirtmek lazım ki en zor grup da bizim grup gibi geliyor bana.

    http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15394

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin