12 Nisan 2009 Pazar

Peki Sana Kırmızıyı Kim Çıkaracak Fırat?


Beşiktaş'ın, Sivasspor'un ve Trabzonspor'ın haftayı 3'er puanla kapamalarının ardından haftanın son karşılaşmasında belliydi ki sinirler gergin olacaktı. 


Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte sahneye çıkan Sabri denen bir adam maç boyunca ayaklarından çok çenesini, ellerini ve kollarını konuştururken, kirli ellerini Emre Belözoğlu'nun boğazından ayırmazken, Emre Aşık denen bir kasap yeşil zemini mezbahaya çevirirken seyreden sen Fırat Aydınus, işin içinden sıyrıldın mı şimdi bu adamları son dakikadaki olayların ardından oyundan atarak? Oyunu kontolün altında tutmuş mu oldun maç boyunca?

Atılmayı hak ettiği halde oyunda tuttuğun adamlar sayesinde son dakikadaki olaylar buralara geldi bilmem farkında mısın.


Tebrikler Fırat! Bu maçı ikisinden de aldın, sen kazandın.

1 yorum:

  1. Bir kaç hafta önce Aykut Kocaman Fırat Aydunus için ''hakikaten iyi hakem ama maçın önüne geçmeye çalışıyor bu çok tehlikeli'' demişti.
    Anlatmak istediği işte tam da bu.
    Yıllardır her maç sonrası hakemler maçın 1 numaralı öznesi olarak tartışılıyor ve sonuç olarak kendilerini bu işin öznesi olarak görmeye başladılar.
    Sadece kuralları uygulamak yerine sahada tüm ipleri kendi ellerine almaya kalktıklarında sonuç bu oluyor.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin