22 Ağustos 2010 Pazar

Trabzonspor - Fenerbahçe (Maç Öncesi)


Trabzonspor geçen senenin sonuna doğru yükselen formunu bu yıla da taşıdı ve şu anda sezona en formda giriş yapan takım gibi gözüküyor. Bursaspor'u 3-0 yenerek kazandıkları Süper Kupa ile bunun ödülünü aldılar.

Sahada en iyi yaptıkları iş topa hükmetmek. Bizim yıllardır rakiplerimize özellikle zorluk seviyesi yüksek maçlarda üstünlük kurmamızın altında yatan bu unsur bugün onları öne çıkarıyor. Fenerbahçemiz ise gerek kilit oyuncuların eksikliği gerekse de oyun anlayışındaki değişiklikler nedeniyle bu özelliğini şimdiye kadar Antalyaspor maçı dışında hiçbir maçta gösteremedi. Aksine topu kovalayan taraf oldu.

Geçen sene Türkiye Kupası finalinde oyunu geride kabullenince maçın sonunu getirememiştik. Pazartesi günü takımımızı yine zorlu bir sınav bekliyor. Bir arada oynamaya alışmış Selçuk, Colman, Ceyhun, Alanzinho, Burak, Yattara ve Engin gibi orta saha oyuncularının yanı sıra kanatlardan destek veren Cale ve Serkan gibi top tekniği ve fiziksel özellikleri ortalamanın üstünde olan bir futbolcu grubuna karşı nasıl bir Fenerbahçe izleyeceğimiz merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin