22 Mart 2009 Pazar

KFY artık eski KFY değil...

KFY, Fenerbahçe tribünlerinin en görkemli tribün şovlarına imza atmış, takımına en zor zamanlarında destek vereceğine inandığımız tribün gruplarından birisi idi. Bursaspor maçında alınan yenilginin ardından anasayfalarında ziyaretçilerini karşılama tarzları bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını gösteriyor.

Eğer bu tepki Bursaspor maçında alınan sonuca ise geçmişte bundan çok daha kötü sonuçları çok daha kötü futbolla aldığımızda KFY destek verenlerden olurdu. Onları kötü gün dostu bilirdik. Bu nedenle verilen tepkinin Bursaspor maçıyla hiçbir alakası olmadığı ortada. Ama bu da durumu daha vahim bir hale sokuyor. Zira bu tepkiyi vermek için Bursaspor maçının bitiş düdüğünün beklenmiş olması bu zamanlamayla işin içinde başka hesapların olduğu düşüncesini akıllara getiriyor.

Sebebi her ne olursa olsun, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı'nın yaptığı hiçbir hata ona "Defol Git" demeyi gerektirmez. İsteyen kongrede hesap sorar ama yenilgilerden sonra terbiyesizce tepkiler vererek ancak kendi inandırıcılığınızı kaybedersiniz. Memnuniyetsizliği ortaya koyup taraftar toplamanın en etkili yolu olan kötü günde ortaya çıkma basitliğine tenezzül ederek belki Aziz Yıldırım karşısında güçlenmiş de olabilirsiniz. Ama bu taraftar bu terbiyesizliği unutmayacak, KFY hiçbir zaman eski KFY olmayacak.

1 yorum:

  1. Tüylerim diken diken oldu.

    "Yeter artık"ı anlayabilirim, ama "defol git"i asla!

    Böyle terbiyesizce seslenilen, Fenerbahçe'ye çağ atlatan bu insanın, bir zamanlar "büyük başkan bizi bırakma" diye yürüyüşler düzenlenen insanla aynı kişi olduğunu bilmem bu resmi hazırlayanlar hatırlıyorlar mı.

    Fenerbahçe'ye çağ atlatan, her zaman şükranla anılması gereken bir başkandır Aziz Yıldırım. Sadece Futbol A Takımının aldığı başarısız sonuçlara endeksli bu seviyesiz tepkilerin hiçbir zaman muhatabı olmayacaktır, olmamalıdır da.

    Yukarıda yanlışlıkla Fenerbahçe'ye çağ atlatan dedim, düzeltiyorum; "Türk sporuna çağ atlatan" kulüp başkanıdır Aziz Yıldırım.

    "Defol git" denilen bu başkanın başkanlığını yaptığı kulübün oyuncuları senelerdir; Profesyonel Futbol Ligi'nde, Erkek Basketbol Ligi'nde, Bayan Basketbol Ligi'nde, Erkek Voleybol Ligi'nde, Bayan Voleybol Ligi'nde şampiyonluklara koşarak, türlü branşlarda kupaları Fenerbahçe müzesine taşıyarak Türk sporunun lokomotifi olma rolünü üstlenmiyor mu?

    Gençlerin 'ben şu sporu yapmak istiyorum' deyip de, şampiyonluk mücadelesi içinde olmadan Fenerbahçe'de spor yapacağı branş kalmamıştır artık. Bu mudur "defol" denilmesini hak ettiren?

    Bu çıkışınız Mayıs ayındaki kongredeki oy tercihimizi kesinleştirmiştir. "Defol"culara gereken cevabı Fenerbahçe kongre üyeleri verecektir. Teşekkürler KFY.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin