2 Mart 2009 Pazartesi

Zor Hafta

Deplasmanda aldığımız Cibona galibiyetiyle TOP8 umutlarını da yeşertmişken araya giren Türkiye Kupası'nın ilk gününde Telekom'u ezmemize rağmen ikinci günde Efes Pilsen yenilgisiyle Türkiye Kupası'ndan elenmemiz; ardından Cibona'ya kendi sahamızda 22 sayı farkla yenilerek avantajımızı kaybetmemiz ve son olarak ligde aldığımız 110-95'lik Beşiktaş Cola Turka yenilgisi.

Tanjevic'in son maçlardaki açıklamaları da basketbolcularına mesajlar içeriyor. Cibona maçının ardından "Özellikle Euroleague'de kendi sahanızda rakibinizin 84 sayı atmasına izin verirseniz kazanmanız çok zordur." diyen Tanjeviç Beşiktaş maçının ardından da ribauntlardaki 31-12'lik hezimetin altını çizdi. Gerçekten de altı çizilmeyecek gibi değil. Mirsad gibi bir ribaund canavarına sahip bir takımın 40 dakikada sadece 12 ribaund almasını fiziksel yorgunluktan başka birşeye bağlamak zor.

İşin kötüsü bu tempo durma bilmiyor. Önümüzde kaybedersek bir hafta kala Euroleague'e havlu atacağımız CSKA deplasmanı ve akabinde bu sezon iki kez karşılaşıp yenildiğimiz, playofflarda durumu eşitlemek için kazanmak zorunda olduğumuz Efes Pilsen maçı var. Allah takıma ve Tanjevic'e kolaylık versin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin