10 Temmuz 2009 Cuma

Giricek misin?

Gordan Giricek
Resmi sitemiz geçen sezonun flaş transferi Gordan Giricek'in Philadelphia'da ameliyat olduğunu duyurdu. 3 hafta içinde çalışmalara başlayabileceği açıklanmış. Takımla birlikte çalışmaya ne zaman başlayacak bilinmez.

Sezon değerlendirmesi yazısında değindiğimiz gibi Efes karşısında en çok eksikliğini hissettigimiz oyunculardan birisi oldu Giricek. 2007'de İbrahim, 2008'de Kinsey'in üstlendiği rol bu sezon Mrsic ve Omer'e kalinca isler istedigimiz gibi gitmedi. Bence Efes Pilsen'in sert savunması karşısında hücumda yaşanan tıkanıklıkların en önemli sebebi buydu.

Görünüşe bakılırsa Giricek önümüzdeki sezon da bizimle beraber olacak. Takıma saglam bir şekilde katılması bile sessiz ama etkili bir transfer olur. Zira sağlığı yerinde olsa Avrupa'nın en iyilerinden biri, ancak sakatlığındaki belirsizlik özellikle Tanjevic'in yönettiği bir takım için tam bir kabus. Geçen sezon Giricek takima katıldıktan sonra yüksek istatistiklerle oynamasına rağmen takımda yaşanan düşüş bunun göstergesi. Eğer Giricek ile yola devam edilecekse Giricek'in kisa surede iyilesip takima katilmasini beklememekten ya da en azından Mahmoud Abdul-Rauf gibi doyamadığımız efsanelerden olmaması için dua etmekten başka yapacak birşey yok...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin