15 Haziran 2009 Pazartesi

Soytarı


Serinin ilk maçında hakemlerin Tanjevic'in korkusundan düdük çalamadığını iddia eden, ikinci maçta son saniyede Mrsic'in attığı basketle maçı kaybedince "Fenerbahçe şansıyla kazandı." diyerek rakibine hakkını teslim etmemekte direnen, aşağılamayı sürdüren sportmenlikten nasibini almamış Ergin Ataman'ın seride durum 3-2 Efes lehine döndüğünde yaptığı "aklıselim" açıklamalar takdire şayan.

Birkaç bireysel hatanın üstüne hakemlerin kritik düdükleriyle uzatmalarda kazanılan serinin üçüncü maçı "Ancak Efes 15 sayı geriden 15 bin kişi önünde maç kazanabilir" ifadeleriyle özetleniyor ve son maçta bitime 13 saniye kala verilen fiyasko karardan sonra "Hakemler çaldığına göre demek doğru. Son bölümlerde şans bize güldü. Beraberlikle girmişken böyle bir durum oluştu ve de kazandık. Çarşamba günü olaysız bir maç olmasını diliyorum. En başından beri söylediğim gibi hakeden taraf şampiyon olsun." ifadeleriyle utanmazın teki olduğunu gösterdi. Hakemler çaldığına göre doğruymuş, Tanjevic'in uşağı hakemler bir anda adalet timsali olmuşlar... Fenerbahçe son hücumda maç kazanınca şans, Efes Pilsen son hücumda sportmenlik dışı faulden 6 sayı kazanıp maçı kazanınca "öyle bir durum oluştu".

Devam ediyor; altı üstü spor yapıyormuşuz da, başından beri hakedenin şampiyon olmasını istiyormuş. En başından beri zır zır ağlamaktan başka yaptığın birşey yok. Rakibinin hakkını teslim etmek için de şampiyon olmayı bekleme, inşallah bundan sonra da ağlamaya devam edeceksin...

2 yorum:

  1. Düzenli aralıklarla Tanjeviç'e saldırmasından anlaşılacağı üzere kendisinde inanılmaz bir Tanjeviç kompleksi vardır. Milli takım teknik direktörü olmasından dolayı Tanjeviç'i kıskanmakta Tanjeviç'in sadece Fenerbahçe'de değil, milli takımda da başarısızlığını görmek için sabırsızlanmaktadır. "Ezik" kelimesini tarif etmek için çok güzel bir örnektir kendisi.

    YanıtlaSil
  2. Darüşşafaka Spor Salonu'ndaki ilk 2 maçın ardından seride 2-0 öne geçen Fenerbahçemiz Abdi İpekçi'de üçüncü ve dördüncü maçlara çıkarken salona gelen taraftarlarımızın çoğunluğu kutlanacak şampiyonluğun mutluluğuna ortak olmak için oraya gelmişlerdi.

    Şimdi seride 3-2 gerideyiz ve sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Bu maçı aldığımız takdirde son maç bundan kesinlikle daha kolay geçecektir. Taraftarın takıma, takımın kendine güveni yeniden gelmiş olacaktır.

    Taraftarımıza düşen bu zorlu maçta Abdi İpekçi'de Fenerbahçemizin her zaman olduğumuzdan daha fazla yanında olmaktır.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin