2 Mayıs 2010 Pazar

Şeytanın Bacağı


Bu hafta ligde alınan sonuçlar neticesinde Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi biletini aldığı için Trabzonspor da kupa finalisti olarak Avrupa Ligi vizesini garantilemiş oldu. Bu açıdan bakıldığında Şanlıurfa'da oynanacak maçın bir ehemmiyeti kalmadı. Ancak bu maçın önemi Avrupa vizesinin çok daha ötesinde. 27 yıldır alınamayan bir kupa ve bu hasretin uzamasından büyük zevk alan bir kitle var Türkiye'de. Öyle ki, bu duygu Fenerbahçelilerin kupasızlık hasretinden daha güçlü. Trabzonsporlular da ayrıca 5 Mayıs 1996'nın 14'üncü yıl dönümünde Fenerbahçe'den intikam almak isteyeceklerdir.

Fenerbahçe cephesinde ise son yıllarda üst üste kaybedilen finallerden sonra değer verilen bir kupa halini aldı Türkiye Kupası. Camia, kupa tarihi boyunca kaybedeni oynayan takımlarından son 6 yıldaki 4'üncü finallerinde şeytanın bacağını kırmalarını bekliyor.

Neticede müzemizde bulunan 27 yaşındaki bu kupanın yanına yenisini eklemenin zamanı geldi de geçiyor. İnşallah sakatlık, ceza, kaza, bela olmadan Şanlıurfa'daki bu önemli virajı dönüp son düzlüğe daha güçlü ve özgüvenli bir şekilde gireriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin