27 Mart 2009 Cuma

Sabır


Ligtv yetkilileri tarafından bir maçla cezalandırıldığı için Kocaelispor karşısına çıkamayan Emre Belözoğlu bu hafta maç boyunca top ayağına geldiğinde kendisini anlamsız bir şekilde ıslıklayan Bursaspor tribünlerinin önüne çıktı. Oyunun gidişatına bakıldığında Bursaspor tribünlerinin Emre'yi etkilediğini söyleyemeyiz. Ancak Bursasporlu futbolcular oyundan bir türlü düşmeyen Emre'ye karşı sertliğin dozunu biraz! kaçırdılar. Emre'nin alışılagelmiş anlık bir tepkiyle Ozan denen serbest stil dövüş sanatçısına tekme tokat girişmemiş olması yadırganmış olacak ki, Emre bu pozisyonda gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Cezalara sebep olan iki pozisyonu toplasan bir sarı kart etmez ama ortada 3 haftada alınan 2 maçlık ceza var.

Sert futboldan, darbeye bağlı sakatlıklardan dolayı şikayetçi olanlar mı vardı? Ben sert futbola da razıyım, futbol olduğu sürece bir sorun yok...



Emre en azından kendisi hakkındaki önyargıları yıkana kadar böyle sinir bozucu hareketlere maruz kalacaktır. Kendisine yakışanı yapar, sakinliğini koruyabilirse hem kendisi hem de Fenerbahçe kazanır.

Video için SERHAT9'a teşekkürler.

2 yorum:

  1. Rakibe parmak sallarsan PFDK faturayı açıklar: cezası 2 maç !

    Rakibinin boynunu kırmaya teşebbüs edersen cezayı hakem verir: boynu kırmayı başaramadığın için sarı kart !

    YanıtlaSil
  2. GÖKHAN GÖNÜL'e yapılanın emre'ye yapılandan daha ağır olduğunu düşünüyorum.ağır çekimde izleyince tekmeliğinin yerinden oynadığı net şekilde görülüyor.kaval kemiğinin kırılmaması çok büyük şans.

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin