20 Mart 2009 Cuma

Saracoğlu hayallerini, Sami Yen'in çimlerine gömdüler !


UEFA Kupası finalinin Kadıköy'de oynanacağı bir senede UEFA Kupası'nda mücadele eden bir takımın elenişi hakkında 2 satır yazmamak olmaz. 

Bende bu satırları yazma isteğini asıl uyandıran maçtan sonra Arda Turan'ın D-Smart muhabirine yaptığı açıklamalar oldu. "Keşke herkes bizi destekleseydi. İnsanların kalplerine inecekti." şeklinde saçma sapan ifadeler kullanarak 2-0 öne geçtikleri bir karşılaşmada 3-2 mağlup olarak, Hamburg karşısında takımlarını desteklemek için Sami Yen'e gelmiş onbinlere ve televizyonları başındaki milyonlara utanç dolu bir gece yaşatmalarının sorumlusu olarak kendilerinin Saracoğlu'na gitmesini istemeyen ve kendilerini desteklemeyen takımların taraftarlarını göstermek şüphesiz acizliktir. 

Kadıköy'e gelmenizi en çok o iğnelemeye çalıştığın takımın taraftarı olarak bizler istiyoruz Arda hiç merak etme sen. Senelerdir en büyük moral kaynağımızsınız. Nasıl olur da gelmenizi istemeyiz. Keşke mümkün olsa da her hafta gelseniz.

2 yorum:

  1. "Senelerdir en büyük moral kaynağımızsınız. Nasıl olur da gelmenizi istemeyiz. Keşke mümkün olsa da her hafta gelseniz"

    ehehe cok keyif aldim bu elestiriden yahu...

    YanıtlaSil
  2. "Keşke mümkün olsa da her hafta gelseniz."

    Keşke, keşke :))

    YanıtlaSil

Blog Widget by LinkWithin