24 Mayıs 2009 Pazar

Yıldırım & Kalkavan, Kongre 2009

Futbolda başarısız geçen bir sezonun sonuna denk gelmesi nedeniyle bir grup insanda heyecan uyandıran Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu yapıldı. Bugün akşam saatlerinde önümüzdeki 3 sene Fenerbahçe Spor Kulübü'nü yönetme yetkisi verilen Başkan ve Yönetim Kurulu açıklanacak.

Faruk Ilgaz Tesislerine giden güzergahta sabah saatlerinden itibaren görülen yoğunluk, oy kullanma oranının ne kadar yüksek olacağının göstergesi gibiydi. 

Tesislere geldiğimizde; Şadan Kalkavan ağır topları Selim Soydan ve Hakan Bilal Kutlualp ile birlikte bütün üyeleri tek tek Faruk Ilgaz Tesisleri kapısında karşılarken, Başkan Aziz Yıldırım içeride sandıkların olduğu büyük salonda bulunuyor, Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu; Şadan Kalkavan'ın karşılama mangasının arka tarafında kongre üyeleri ile ilgileniyorlardı. 

Seçimde Başkan Aziz Yıldırım ve kurulları fotokopi kağıdına mavi harflerle basılı pusulalar ile oy istedi. Başkan adayı Şadan Kalkavan ise sanırım vaat ettiği parlak günlerin işareti olarak kuşe kağıda basılı pusulalar ile oy bekledi. 

Kongre Salonundan Oy Pusulaları, Adaylar ve Listeleri: 

Seçimin Fenerbahçemiz için hayırlı olmasını diliyor; Başkan, Yönetim Kurulu ve diğer kurullara başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin